Original-Men-Homepage
Original-Women-Homepage

ТОП оферти на месеца до – 65%

Victorious Inception + ПОДАРЪК 199.97 лв.
Cosmos – Black 109.97 лв.

Безплатна доставка

Доставяме безплатно на територията на цялата страна за 1-2 работни дни!

Преглед и тест

Плащаш часовника, само ако ти хареса! Ако не, можеш да го върнеш напълно безплатно!

Върни безплатно

Закупените часовници могат да бъдат върнати до 30 дни след покупката!

Victorious – 8-те стъпки, които ви гарантират висок стандарт за качество и безупречно изживяване

Перфектно подбрани модели

Нашите експерти избират и тестват само модели часовници, които отговарят на най-високите стандарти на Victorious. Нашата цел е да подберем модели, които ще бъдат страхотно допълнение към вашия дизайн и ще ви бъдат незаменим партньор във всяко ваше начинание и приключение отразявайки най-ценния ресурс, който човек притежава, а именно времето!

Бърза и лесна поръчка

Готовото портфолио е публикувано в нашия дизайнерски сайт и всичките ни социални канали, където Вие имате възможност да изберете изключително бързо и лесно точния за вас модел, защото към всеки един има детайлно описание на всяка една характеристика и за допълнително улеснение при избора сме направили инфографика, която да Ви покаже и разясни всяка една специфика на конкретния модел.

Щателна проверка на качеството

След като вече сте избрали най-подходящия като стил и характеристики за Вас модел, нашите опитни часовникари го подлагат на редица тестове, с които се уверяват, че часовникът работи на 110% и ще Ви служи дълги години.

Персонално отношение

Специално за Вас се изработват гаранционна карта, на която ръчно се пише вашето име и се удостоверява от нашия лимитиран печат подчертаващ идентичността на модела. Също така се добавят и индивидуални инструкции за часовника, който сте избрали на разбираем език, без трудни термини, с които ще може да разберете как да го използвате с пълния му потенциал за около 3-4 мин.

Изтънченост във всеки детайл

Кутията, в която идва всеки един наш модел е изработена от висококачествена италианска хартия, която придава допълнителна изтънченост и стойност на продукта. Кутията е перфектна също и за подарък, защото дизайнът ще направи несравнимо впечатление и ще накара всяко сърце да се разтопи и по този начин ще придадете допълнителна емоция към празника.

Старателно опаковане

Опаковането се извършва изключително деликатно и внимателно, за да се предотвратят повреди при транспорта. Вашият часовник е добре защитен в нашата кутия и в опаковка от доставчика като двойна защита от външни фактори.

Безплатна доставка

Работим с всяка куриерска фирма, която Ви е удобна и предлагаме безплатна доставка до адрес за цялата страна. Доставките се извършват в период от 1-2 работни дни. Преди да Ви бъде доставена пратката ще бъдете уведомени от куриер и ще имате възможността да изберете най-удобното за Вас време.

Гаранция за удовлетвореност

Преди получаване на пратката ще имате възможността да използвате преглед и тест, за да се уверите, че продукта, не е повреден при транспорта и отговаря на всички описания и снимки в сайта. Ако по някаква причина, искате да го върнете, не се тревожете, връщането отново ще бъде безплатно за Вас, защото ценим своите клиенти.

Call Now Button