Мъжки

часовници

Дамски

часовници

Разпродажба

Victorious

Selection

Избрани марки

 
Безплатна доставка​

Доставяме безплатно на територията на цялата страна за 1-2 работни дни!

Преглед и тест

Плащаш часовника, само ако ти хареса! Ако не, можеш да го върнеш напълно безплатно!

30 дни
Върни безплатно

Закупените часовници могат да бъдат върнати до 30 дни след покупката!​

За нас

Трима приятели решихме да променим света на часовниците в България и света завинаги. Главната идея, която имаме е да направим луксозните часовници достъпни за всеки. Необикновените стилове и модели, които предлагаме помагат на всеки да изпълне в тълпата. Чувството да си различен, ти дава силата, увереността и постоянството необходими, да постигнеш всяко своя мечта. Добре дошъл в семейството на Victorious, ние се подкрепяме и заедно даваме пример в обществото. Гледаме бъдещето и знаем, че заедно ще променим света. Добре дошъл в клуба на хората, които градят заобикалящата ни реалност!

Victorious

Selection

Ревюта

8 причини да изберете нашите продукти

Нашите експерти избират и тестват само модели часовници, които отговарят на най-високите стандарти на Victorious. Нашата цел е да подберем модели, които ще бъдат страхотно допълнение към вашия дизайн и ще ви бъдат незаменим партньор във всяко ваше начинание и приключение отразявайки най-ценния ресурс, който човек притежава, а именно времето!

Готовото портфолио е публикувано в нашия дизайнерски сайт и всичките ни социални канали, където Вие имате възможност да изберете изключително бързо и лесно точния за вас модел, защото към всеки един има детайлно описание на всяка една характеристика и за допълнително улеснение при избора сме направили инфографика, която да Ви покаже и разясни всяка една специфика на конкретния модел.

След като вече сте избрали най-подходящия като стил и характеристики за Вас модел, нашите опитни часовникари го подлагат на редица тестове, с които се уверяват, че часовникът работи на 110% и ще Ви служи дълги години.

Специално за Вас се изработват гаранционна карта, на която ръчно се пише вашето име и се удостоверява от нашия лимитиран печат подчертаващ идентичността на модела. Също така се добавят и индивидуални инструкции за часовника, който сте избрали на разбираем език, без трудни термини, с които ще може да разберете как да го използвате с пълния му потенциал за около 3-4 мин.

Кутията, в която идва всеки един наш модел е изработена от висококачествена италианска хартия, която придава допълнителна изтънченост и стойност на продукта. Кутията е перфектна също и за подарък, защото дизайнът ще направи несравнимо впечатление и ще накара всяко сърце да се разтопи и по този начин ще придадете допълнителна емоция към празника.

Опаковането се извършва изключително деликатно и внимателно, за да се предотвратят повреди при транспорта. Вашият часовник е добре защитен в нашата кутия и в опаковка от доставчика като двойна защита от външни фактори.

Работим с всяка куриерска фирма, която Ви е удобна и предлагаме безплатна доставка до адрес за цялата страна. Доставките се извършват в период от 1-2 работни дни. Преди да Ви бъде доставена пратката ще бъдете уведомени от куриер и ще имате възможността да изберете най-удобното за Вас време.

Преди получаване на пратката ще имате възможността да използвате преглед и тест, за да се уверите, че продукта, не е повреден при транспорта и отговаря на всички описания и снимки в сайта. Ако по някаква причина, искате да го върнете, не се тревожете, връщането отново ще бъде безплатно за Вас, защото ценим своите клиенти.

0Call Now Button