Victorious – 8-те стъпки, които ви гарантират висок стандарт за качество и безупречно изживяване

1.Нашите експерти избират и тестват само модели часовници, които отговарят на най-високите стандарти на Victorious. Нашата цел е да подберем модели, които ще бъдат страхотно допълнение към вашия дизайн и ще ви бъдат незаменим партньор във всяко ваше начинание и приключение отразявайки най-ценния ресурс, който притежавате, а именно времето! Запомнете, че времето е единственият ресурс, който не може да бъде възстановен и винаги трябва да сте  точни и да го изисквате от околните.

2.Готовото портфолио е публикувано в нашия дизайнерски сайт и всичките ни социални канали. Вие имате възможност да изберете изключително бързо и лесно точния за вас модел. Към всеки един артикул в сайта ни има детайлно описание на всичките му характеристики. За допълнително улеснение при избора сме направили инфографика, която да Ви покаже и разясни всяка една специфика на конкретния модел.

3.След като вече сте избрали най-подходящия като стил и характеристики за Вас модел, нашите опитни часовникари го подлагат на редица тестове, с които се уверяват, че часовникът работи на 100% и ще Ви служи дълги години.

4.Специално за Вас се изработват гаранционна карта, на която ръчно се пише вашето име и се удостоверява от нашия лимитиран печат подчертаващ идентичността на модела. Също така се добавят и индивидуални инструкции за часовника, който сте избрали на разбираем език, без трудни термини, с които ще може да разберете как да го използвате с пълния му потенциал за около 3-4 мин.

5.Кутията, в която идва всеки един наш модел е изработена от висококачествена италианска хартия, която придава допълнителна изтънченост и стойност на продукта. Кутията е перфектна също и за подарък, защото дизайнът ще направи несравнимо впечатление и ще накара всяко сърце да се разтопи и по този начин ще придадете допълнителна емоция към празника.

6.Опаковането се извършва изключително деликатно и внимателно, за да се предотвратят повреди при транспорта.

7.Работим с всяка куриерска фирма, която Ви е удобна и предлагаме безплатна доставка до адрес за цялата страна. Доставките се извършват в период от 1-2 работни дни. Преди да Ви бъде доставена пратката ще бъдете уведомени от куриер и ще имате възможността да изберете най-удобното за Вас време.

8.Преди получаване на пратката ще имате възможността да използвате преглед и тест, за да се уверите, че продукта, не е повреден при транспорта и отговаря на всички описания и снимки в сайта. Ако по някаква причина, искате да го върнете, не се тревожете, връщането отново ще бъде безплатно за Вас, защото ценим своите клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Call Now Button